Vakmanschap voortgekomen uit ervaring en vaardigheden

We zullen nauw met u samenwerken door middel van professioneel overleg om geschikte materialen en vormen te selecteren. De ontwerpers van AVEC hebben ook uw visie geoptimaliseerd, zodat deze de prestaties, stijl en duurzaamheid heeft die ze willen aanpassen aan uw doelgroep. Vertrekkend van een simpele schets op papier wordt elk product gesmeed om uw visie werkelijkheid te laten worden. Met onze hulp kunnen we een ontwerp vinden dat uw budget niet overschrijdt en uw doelen bereikt.
Aanpassingsservices inschakelen

Ons ontwerp begeleidt u bij elke stap, van het optimaliseren van uw concept tot het bouwen van uw product op basis van uw ontwerp. Bied professionele inzichten en suggesties over alle aspecten van uw ideeën en elimineer mogelijke gebreken in uw ontwerp. Uw materiaal, productstructuur en kleurstijl zullen allemaal worden overwogen en besproken wanneer we uw concept passeren. Aan het einde van het proces kunnen we u een prachtig ontwerp presenteren waarmee u uw doelen kunt bereiken.
Bedrijfsgerichte diensten voor snelle prototypen

Het realiseren van uw productconcept vereist een nauwgezette verbetering van de eerste schets en meerdere tests van de haalbaarheid van de constructie. Alleen het aanleveren van een schets of 3D-model van het ontwerp is niet voldoende, omdat sommige aspecten over het hoofd kunnen worden gezien. Het gratis AVEC-prototype helpt de kloof tussen concept en realiteit te overbruggen door u het resultaat van de definitieve schets te laten zien. Via onze uitgebreide prototyping-service verfijnen we uw eerste concept tot een product dat past bij uw doelen.
Aangepaste verpakking

We kunnen ook verpakkingen ontwerpen op verzoek van klanten.
Kwaliteitscontrole

we hebben een serieus en verantwoordelijk QC-team dat inspectie in de productie zal doen, vóór verpakking, na volledige verpakking voor alle klanten;
Showroom

Onze ruime showroom toont verschillende op maat gemaakte producten en toont hun compatibiliteit met verschillende sporten. Laat u inspireren door onze ontwerpevolutie door de steeds groter wordende aanpassingsmogelijkheden. Indien u onze showroom wilt bezoeken, kunnen wij een plaats voor u reserveren zodat u ons productaanbod zelf kunt ervaren.
Bereik grotere zakelijke hoogten door samen te werken met AVEC
Laten we contact houden
Ontvang updates over speciale aanbiedingen en meer
Volg AVEC
We horen graag van u!