Onze producten zijn geschikt voor verschillende sporten en scènes

Oefening houdt
jij bent gezond
Yoga
Krachttraining
Aërobe training
Stretch
Yoga

Waarom je yoga zou moeten proberen

Wat is yoga en waarom is het zo populair? Yoga is een reeks rekoefeningen en houdingen die je doet met ademhalingstechnieken. Het biedt de krachtige voordelen van lichaamsbeweging. En aangezien yoga zachtaardig is, kan bijna iedereen het doen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau.
 
Yoga is een 5,000 jaar oude discipline uit India. Het werd ontwikkeld als een oefening om lichaam en geest te verenigen. Er zijn veel takken van yoga. Alle yogastijlen kunnen helpen om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen, maar ze bereiken dit op verschillende manieren.
Sommige yogastijlen zijn intens en krachtig. Anderen zijn ontspannend en meditatief. Het maakt niet uit welk type je kiest, yoga is een geweldige manier om je lichaam te strekken en te versterken, je geest te concentreren en je geest te ontspannen.
Yoga

Voordelen van yoga

Yoga kan je sterker en flexibeler maken. Het is een geweldige manier om lenig en energiek te blijven. Je zult je ook meer gefocust en alert voelen. En yoga kan je helpen om je goed te voelen en beter te functioneren in je dagelijkse leven.
De zachte bewegingen van yoga zijn een grote reden waarom het zo populair is. Yoga is goed voor mensen die een tijdje niet actief zijn geweest. Het is goed voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals artritis of osteoporose. U kunt de oefeningen aanpassen aan uw behoeften.
Maar yoga is ook prima als je al fit bent en een uitdagende workout wilt. Naarmate je sterker en flexibeler wordt met yoga, is het gemakkelijker om andere soorten oefeningen te doen, zoals dansen, wandelen of zwemmen.
Welke yoga kan je helpen om te krijgen?

Verminder uw risico op letsel
Elke yogahouding richt zich op specifieke spieren. Dit helpt u uw flexibiliteit te vergroten en uw risico op blessures te verkleinen.

Verminderen
spanning
Yoga kan helpen de geest te kalmeren en stress te verlagen. Het doet dit door de geest te focussen op het moment en de bewegingen.

Verhoog uw
concentratie
Een belangrijk onderdeel van yoga is ritmische, gerichte ademhaling. Dit kan je helpen focussen.

Begrijp de verbinding tussen lichaam en geest
Yoga vereist dat je al je energie op elke beweging of pose precies richt. Hierdoor kun je voelen dat lichaam en geest samenwerken.

Krijg kracht en uithoudingsvermogen
Krachtigere yogastijlen bevorderen kracht en uithoudingsvermogen.

Verbeter balans en stabiliteit
Balancerende houdingen vereisen dat je je kernspieren gebruikt. Dit kan u helpen uw algehele stabiliteit te verbeteren.

Verbeteren
houding
Yogahoudingen versterken en openen strakke delen van het lichaam zoals de schouders en spieren van de bovenrug. Dit kan u helpen een goede houding te behouden.

lichaam ontwikkelen
bewustzijn
Yoga vereist dat je specifieke spieren samentrekt of ontspant terwijl je je in elke pose uitrekt. Dit kan je helpen om je meer bewust te worden van de sterke en zwakke punten van je lichaam.
We kunnen producten leveren die meer geschikt zijn voor sport, niet alleen voor algemene goederen, en we hebben een fantastisch ontwerpteam, rijke ervaring met fitness- en sportartikelen, maken 3D-mallen om de mogelijkheid van massaproductie te verifiëren; we patenteren de meeste producten om de legitimiteit en concurrentie van distributiekanalen te beschermen;
Krachttraining

Waarom je krachttraining zou moeten proberen

Krachttraining kan u helpen gewicht te verliezen of te beheersen, en het kan uw metabolisme verhogen om u te helpen meer calorieën te verbranden en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Krachttraining kan uw kwaliteit van leven verbeteren en uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren verbeteren. Krachttraining kan ook uw gewrichten beschermen tegen blessures.
 
Verloren spieren zijn niet voor altijd verdwenen. Hoewel spierverlies een natuurlijk onderdeel van veroudering kan zijn, kunt u een aantal dingen doen om het te vertragen. Het is beter om te beginnen met het opbouwen van spieren als je jonger en in goede gezondheid bent. Maar het is nooit te laat om met krachttraining te beginnen.
Krachttraining

Voordelen van krachttraining

De voordelen van krachttraining gaan verder dan alleen het opbouwen van spieren, het is ook een geweldige manier om de algehele gezondheid te verbeteren en kan ook helpen bij het verbeteren van je cardioprestaties.
Twee of drie krachttrainingssessies van 20 of 30 minuten per week kunnen aanzienlijke gezondheidsvoordelen opleveren.
Welke krachttraining kan je helpen?

Verhoogde spiermassa
De spiermassa neemt van nature af met de leeftijd, maar krachttraining kan helpen om de trend te keren.

Sterker botten
Krachttraining verhoogt de botdichtheid en vermindert het risico op fracturen.

Gezamenlijke flexibiliteit
Krachttraining helpt de gewrichten soepel te blijven en kan de symptomen van artritis verminderen.

gewichtsbeheersing
Naarmate u meer spieren krijgt, begint uw lichaam gemakkelijker calorieën te verbranden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw gewicht onder controle te houden.
We kunnen producten leveren die meer geschikt zijn voor sport, niet alleen voor algemene goederen, en we hebben een fantastisch ontwerpteam, rijke ervaring met fitness- en sportartikelen, maken 3D-mallen om de mogelijkheid van massaproductie te verifiëren; we patenteren de meeste producten om de legitimiteit en concurrentie van distributiekanalen te beschermen;
aërobe training

Waarom je aerobe training zou moeten proberen

Aërobe oefening vermindert het risico op veel aandoeningen, waaronder obesitas, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes type 2, metabool syndroom, beroerte en bepaalde soorten kanker. Gewichtdragende aerobe oefeningen, zoals wandelen, helpen het risico op osteoporose te verminderen.
 
Regelmatige aërobe lichaamsbeweging verbetert uw cardiovasculaire conditie door uw vermogen om zuurstof te gebruiken te vergroten. Het doet dit door het vermogen van uw hart om bloed (en dus zuurstof) naar de spieren te sturen, te vergroten. Dit komt tot uiting in een langzamere hartslag in rust en een langzamere hartslag bij dezelfde trainingsintensiteit.
Met AVEC-apparatuur kunt u het bewegingspad regelen en de hoeveelheid kracht afstemmen op de kracht van de spieren, zodat het lichaam efficiënter en veiliger kan trainen.
aërobe training

Voordelen van aerobe training

Er zijn veel voordelen aan het trainen met aerobe oefeningen. Aërobe oefeningen helpen uw lichaam om de zuurstof in uw bloed te maximaliseren; ze verhogen de bloedtoevoer naar uw spieren en verwijden zelfs uw bloedvaten.
Je lichaam maakt ook endorfines aan wanneer je deelneemt aan aerobe oefeningen, wat een groter gevoel van welzijn zal bevorderen.
Welke aerobe training kan u helpen?

Verbetert cardiovasculaire conditionering

Verlaagt het risico op hartaandoeningen

Verlaagt de bloeddruk

Verhoogt HDL of "goed" cholesterol

Helpt de bloedsuikerspiegel beter onder controle te houden

Helpt bij gewichtsbeheersing en/of gewichtsverlies

Verbetert de longfunctie

Verlaagt hartslag in rust
We kunnen producten leveren die meer geschikt zijn voor sport, niet alleen voor algemene goederen, en we hebben een fantastisch ontwerpteam, rijke ervaring met fitness- en sportartikelen, maken 3D-mallen om de mogelijkheid van massaproductie te verifiëren; we patenteren de meeste producten om de legitimiteit en concurrentie van distributiekanalen te beschermen;
Aërobe training

Gerelateerde sportproducten

rekken

Waarom stretchen belangrijk is

Je zou kunnen denken aan stretchen als iets dat alleen door hardlopers of gymnasten wordt uitgevoerd. Maar we moeten ons allemaal uitstrekken om onze mobiliteit en onafhankelijkheid te beschermen. "Veel mensen begrijpen niet dat rekken regelmatig moet gebeuren. Het zou dagelijks moeten zijn", zegt David Nolan, een fysiotherapeut aan het aan Harvard gelieerde Massachusetts General Hospital.
 
Rekken houdt de spieren flexibel, sterk en gezond, en we hebben die flexibiliteit nodig om een ​​bewegingsbereik in de gewrichten te behouden. Zonder dit worden de spieren korter en gespannen. ... Dat brengt u in gevaar voor gewrichtspijn, verrekkingen en spierbeschadiging.
rekken

Voordelen van rekken

Rekken houdt de spieren flexibel, sterk en gezond, en we hebben die flexibiliteit nodig om een ​​bewegingsbereik in de gewrichten te behouden. Zonder dit worden de spieren korter en gespannen.
Wanneer u vervolgens de spieren oproept voor activiteit, zijn ze zwak en niet in staat om helemaal uit te rekken. Dat brengt u in gevaar voor gewrichtspijn, verrekkingen en spierbeschadiging.
Welke Stretch kan je helpen?

Vermindert spierstijfheid en vergroot bewegingsbereik
Rekken helpt uw ​​bewegingsbereik te verbeteren, wat ook de degeneratie van uw gewrichten kan vertragen.

Kan uw risico op letsel verminderen

Helpt pijn na het sporten te verlichten
Na een zware training helpt het strekken van uw mxuscles om ze los te houden en vermindert het het verkortende en spannende effect dat kan leiden tot pijntjes en kwalen na de training.

Verbetert de houding
Door de spieren van de onderrug, schouders en borst te strekken, houdt u uw rug beter uitgelijnd en verbetert u uw houding.

Helpt stress te verminderen of te beheersen

Vermindert spierspanning en verbetert spierontspanning
Chronisch gespannen spieren hebben de neiging om hun eigen bloedsomloop af te sluiten, wat resulteert in een gebrek aan zuurstof en essentiële voedingsstoffen. Door te stretchen kunnen je spieren ontspannen.

Verbetert de mechanische efficiëntie
Verbetert de mechanische efficiëntie en de algehele functionele prestaties.

Bevordert de bloedsomloop
Rekken verhoogt de bloedtoevoer naar uw spieren en gewrichten, wat een groter transport van voedingsstoffen mogelijk maakt.
We kunnen producten leveren die meer geschikt zijn voor sport, niet alleen voor algemene goederen, en we hebben een fantastisch ontwerpteam, rijke ervaring met fitness- en sportartikelen, maken 3D-mallen om de mogelijkheid van massaproductie te verifiëren; we patenteren de meeste producten om de legitimiteit en concurrentie van distributiekanalen te beschermen;
Stretch

Gerelateerde sportproducten

Bereik grotere zakelijke hoogten door samen te werken met AVEC
Laten we contact houden
Ontvang updates over speciale aanbiedingen en meer
Volg AVEC
We horen graag van u!